0
Košarka

Juniori pali u produžetku

Objavljeno: 20.07.13 u 20:51

lopta-kos

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije (igrači do 18 godina) poražena je posle produžetka u meču 3. kola grupe A na Evropskom prvenstvu u Letoniji od selekcije Litvanije sa 74:70 (16:22, 15:12, 18:22, 15:8, 10:6) te u narednu fazu takmičenja neće preneti nijedan bod.

U više nego izjednačenom meču u kojem su se obe selekcije smenjivale u vođstvu pobednika je na kraju morao da odluči produžetak, a u dodatnih pet minuta daleko bolje su se snašli Litvanci koji su tako odneli trijumf.

Pušica sa 19 i Jugović sa 11 poena jedini su bili sa dvocifrenim ućinkom u našoj reprezentaciji , dok su Litvance do pobede vodiliSabonis sa 22 i Suliauskas sa 14 pogodaka.

Uz Srbiju iz grupe A u novoformiranu grupu E plasirali su se Litvanija i Francuska, a priključiće im se i tri prvoplasirane iz grupe B odnosno Rusija, Grčka i Češka ili Bosna i Hercegovina.

Takmičenje se nastavlja u ponedeljak, a naša selekcija će od 1945 časova igrati protiv najbolje reprezentacije iz grupe B (još uvek se ne zna ko je to).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter