0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda tužila Partizan zbog Miljenovića

Objavljeno: 30.06.13 u 11:14
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaški klub Partizan mt:s suočava se sa novom tužbom. Ovoga puta crno-bele će pred FIBA tužiti njihov večiti rival Crvena zvezda zbog neizmirenog obeštećenja za Nenada Miljenovića.

Mladi reprezentativac Srbije je svoj prvi profesionalni ugovor potpisao sa Partizanom 2011. godine, ali je prethodno prošao sve mlađe selekcije FMP-a. Klub iz Humske je trebao da plati obeštećenje od 150.000 evra. Kako je Zvezda preuzela sve nasleđene obaveze FMP-a, odlučila je da pravdu potraži u Svetskoj kući košarke.

Partizan je izmirio polovinu od predviđene sume i ostale je da plati još 75.000, ali je zbog kamata ta cifra porasla na 100.000 evra.

Miljenović je raskinuo saradnju sa crno-belima na početku prošle sezone i prešao u Radnički iz Kragujevca. Ni ta saradnja nije dugo trajala pošto je Miljenović napustio Kragujevčane i sada je trenutno slobodan igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter