0
Evroliga

PAO ubedljiv protiv Albe

Objavljeno: 15.03.13 u 21:58

Maciulis

Panatinaikos je i pre utakmice važio za apsolutnog favorita protiv berlinske Albe u meču 11. kola Top 16 faze Evrolige, a na parketu su to i potvrdili. Ubedljiva pobeda od 82:58 (21:11, 29:17, 17:9, 15:21) košarkaša Panatinaikosa dovoljno govori o ovom meču.

Dobra igra u napadu, a još bolja u odbrani dovela je PAO već na početku meča do ubedljive prednosti. Domaći tim je svoje vođstvo konstantno povećavao, pa je na kraju tim Saše Obradovića zaostajao čak 22 poena.

Domaća ekipa u nastavku nastavlja da teroriše protivnika i u poslednjih 10 minuta ulazi sa ogromnih plus 30. Rutinskom igrom Panatinaikos privodi meč kraju i slavi ubedljivu pobedu koja ga dovodi korak bliže plasmanu u četvrtfinale.

Najefikasniji kod domaće ekipe bio je Jonas Maciulis sa 16 postignutih poena, Stefan Lazme je dodao 14, a Skorcijanitis je ubacio 10 poena. U berlinskoj Albi nije bilo igrača sa dvocifrenim skorom, pa je tako najzapaženiji bio Dašon Vud sa 9 poena.

Panatinaikos je i dalje na četvrtom mestu sa skorom 7-4, dok je Alba pretposlednja sa jednom pobedom i 11 poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter