0
Košarka

Crno-bele silne protiv Čelika

Objavljeno: 14.02.13 u 20:34

kk partizan galenika

Košarkašice Partizan Galenike zabeležile su ubedljivu pobedu u 21. kolu MŽRKL savladavši Čelik iz Zenice rezultatom 107:51.

Bila je ovo 19. pobeda za crno-bele na isto toliko odigranih utakmica, čime izabranice Marine Maljković zauzimaju ubedljivo prvo mesto na tabeli regionalne lige.

Najbolja u redovima beogradskog tima bila je Kristina Baltić koja je meč završila sa 22 poena i 13 skokova, a pratila ju je Milica Dabović koja je zabeležila poen manje. Dvocifren učinak imale su i Mandićeva (12), Čađo (12) i Kvinan (11). Najbolja u poraženoj ekipi bila je Nataša Mikić sa 22 poena.

Meč poslednjeg kola regionalnog dela takmičenja košarkašice Partizana igraju već sutra od 18 časova u Vršcu protiv istoimene ekipe.

Završni turnir MŽRK lige odigraće se 2. i 3. marta u Novom Sadu i gotovo izvesno je da će na njemu pored Partizana da učestvuju Radivoj Korać, Vojvodina i Pečuj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter