1
Košarka

Furiozni Tanderi

Objavljeno: 06.01.13 u 22:21


Večeras su Tandersi protutnjali Torontom savladavši ih 104-92.

U prvom poluvremenu domaćin se držao koliko toliko a u tom periodu je sjajno igrao bivši igrač Cibone Alan Anderson koji je večeras bijo najraspoloženiji kod Raptorsa sa 27 poena(rekord karijere) i četiri skoka.

Ipak u trećoj deonici sve dolazi na svoje, Oklahoma počinje ozbiljnije da igra odbranu, stiše do +10 i tu razliku drži do kraja meča. Najekikasniji kod pobednika bio je Rasel Vestbruk sa 23 poena i 7 uspešnih dodavanja, Durantula je imao 22 poena i po sedam skokova i asistencija ali i novu tehničku grešku.

Kod Toronta osim pomenutog Andersona vredni šaćnje su bili  Džonson sa 19 poena i Hoze Kalderon sa 10 poena i 11 asistencija.

Ekipa Toronta je nastavila niz od 16 poraza kada primi više od 100 poena na meču.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Furiozni Tanderi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter