0
Evroliga

Katalonci iznenađeni otporom

Objavljeno: 02.11.12 u 11:52

„Mnogo mi je draga ova pobeda jer je izvojevana u komplikovanoj utakmici, protiv veoma talentovanog tima. Tima, koji ima toliko mnogo mladih igrača i koji nas je naterao da skupo plaćamo greške koje smo pravili. Imali smo dva velika vođstva na ovoj utakmici, a onda su naše greške u odbrani omogućile Partizanu da se vrati u meč. Naš rival je odigrao fantastično u pojedinim minutima, a Leo Vesterman je briljirao“ kazao je posle meča trener Barse.

On misli da je pred crno belima uspešna sezona.
„Protiv nas su odigrali najbolji meč ove sezone i, iako imaju učinak 0-4, mislim da mogu da prođu u Top 16. Odigrali su u Evroligi tri meča kao gosti, a samo jedan kući. Sada je pred njima šansa i mislim da će proći dalje“, ubeđen je Paskval.

Junak večerašnje pobede Barselone, Marselinjo Uertas rekao je da su znali da je Partizan mlada i talentovana ekipa koja nikada ne odustaje i da nije bilo lako doći do pobede.

„Uložili su mnogo energije kako bi došli do svog stila igre. Mi smo u jednom trenutku imali veliku prednost, ali smo znali da Partizan neće odustati. Na drugoj strani, mi smo imali dovoljno samopouzdanja da pogodimo neke otvorene šuteve i to nam se isplatilo. Mnogo nam je značila podrška sa tribina, verujem da će biti još razloga da slavimo sa navijačima ove sezone“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter