1
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Laško

SAMO DAN POSLE DERBIJA ZA GROBARE STIŽE JOŠ JEDNA UŽASNA VEST: Ljubimac navijača i nekadašnji kapiten crno-belih tužio Partizan!

Objavljeno: 24.11.20 u 10:18

Nakon što su izgubili od Zvezde u prvom ovosezonskom derbiju, Grobare je sačekala još jedna neprijatna vest.

Nekadašnji kapiten Partizana Milan Mačvan odlučio je da tuži klub i pravnim putem naplati zaostala dugovanja, saznaje ‘Mozzart sport’.

U pitanju je cifra od 95.000 evra, a dug je nastao na osnovu neisplaćenih obaveza iz sezona 2011/2012. i 2014/2015.

Kada je na čelo Partizana seo Ostoja Mijailović, ljubimac crno-belih je oprostio dug od 45.000 evra, a ostatak je trebalo da bude isplaćeno u tri rate.

Prvu ratu klub iz Humske košarkašu je uplatio u celosti i na vreme, drugu tek delimično, a treća bi dospela na naplatu 31. decembra 2020. godine. Po slovu postignutog sporazuma, zbog nepoštovanja dogovorenih rokova, dug se ‘vratio’ na početnih 95.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ: IAKO SE DERBI IGRAO PRED PRAZNIM TRIBINAMA, GROBARI SU NAŠLI NAČIN DA OSTAVE PORUKU VOLDENU: I dalje mu nisu oprostili – ‘Pare su samo papir…’

Pošto je deo duga otplaćen kroz rate, crno-beli su sada dužni da Mačvanu isplate 65.000 evra pod pretnjom prinudne naplate.

0
0

1 Komentara

  1. Casovi ljubavi. pa kriv je Ostoja a ne Macvan, sto je obecao i potpisao nesto sto nije siguran da ce ispuniti. Neka proda svoj Rendz Rover i isplati coveka. Da unese malo licnih para u klub sa promenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter