0
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA POGODILA DVE TROJKE U ZAVRŠNICI I POVEĆALA PREDNOST: Izjednačena igra i veliki broj faulova obeležili prvi deo igre!

Objavljeno: 23.11.20 u 22:00

Odličan šut  sa distance donosi prednost crveno-belima!

U okviru 8. kola ABA lige, Partizan je dočekao Crvenu zvezdu u hali ‘Ranko Žeravica’ u Beogradu. Utakmica se igra bez prisustva publike.

Domaćin je nakon sedam utakmica zabeležio učinak od četiri pobede i tri poraza i nalazi se na 5. poziciji na tabeli. Crveno-beli imaju maksimalan učinak do sada i prvoplasirana su ekipa.

Gosti su startovali sa odličnim šuterskim raspoloženjem. Partizan se konsolidovao i uspeo da smanji prednost crveno-belih do kraja prve četvrtine. Ona je završena rezultatom 19:22.

Drugu četvrtinu je obeležio veliki broj faulova na obe strane. To bi moglo da predstavlja veliki problem za oba aktera.

Nakon prvih 20 minuta rezultat je 40:50. Deluje da je odličan šut za tri poena doneo prednost gostima. Sa druge strane Partizan je najveći broj poena zabeležio iz reketa.

PROČITAJTE JOŠ: PREKINUTA TAKMIČENJA: Odbojka u Srbiji staje do 11. decembra

U ekipi koju sa klupe predvodi iskusni Sašo Filipovski istakli su se Vil Mozli sa 9 postignutih poena i Rašon Tomas sa istim brojem poena. Pratio ih je Rade Zagorac 7 sa poena i Nemanja Gordić koji je dodao 5 poena  i 4 asistencije.

U redovima tima sa Malog Kalemgdana najefikasniji je bio Kori Volden sa 10 postignutih poena. Pratio ga je Branko Lazić koji je dodao šest, a Lengston Hol, Jagodić-Kuridža i O’Brajant su postigli po 5.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter