0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

PARTIZAN I ZVEZDA BIJU PRVU OVOSEZONSKU BITKU: Prenos su obezbedile dve televzije, evo gde možete gledati košarkaški večiti derbi

Objavljeno: 23.11.20 u 09:19

Košarkaški Partizana i Crvene zvezde večeras igraju prvi ovosezonski večiti derbi u okviru 8. kola ABA lige.

Duel crno i crveno-belih, koji se igra u dvorani ‘Ranko Žeravica’, na programu je od 21 čas, a direktan prenos su obezbedile dve televizije ‘Arena sport 1‘ i ‘B 92’.

Zvezda je blagi favorit zbog činjenice da se nalazi na prvoj pozciji bez poraza, dok Partizan otkako je tim preuzeo Sašo Filipovski igra sve bolje i nema kiks u ABA ligi i Evrokupu.

– Treba odigrati na visokom nivou, sa visokom koncentracijom 40 minuta. Zvezda ima duboku rotaciju, mnogo igrača i igraju sa visokim intenzitetom tokom celog meča i na tu njihovu igru moramo pronaći odgovor. Imali smo i mi i oni puno utakmica, tako da nema mnogo vremena za neku veliku pripremu, rekao je Filipovski u najavi meča, uz napomenu da će crno-beli verovatno igrati bez Markusa Pejdža.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABA Liga (@aba.liga)

S druge strane, trener Zvezde Saša Obradović ne smatra da je ova utakmica presudna:

– Za mnoge je ova utakmica sud da li si dobar ili nisi. Za mene, presudan je samo krajnji rezultat u sezoni. Mi želimo ovu pobedu iz više razloga, ali na prvom mestu zbog prednosti domaćeg terena u plej ofu. Nadamo se da će ovaj virus nestati, a mi imati naše navijače na tribinama što je ogroman vetar u leđa. Znamo da sama utakmica nema favorita bez obzira na kom mestu na tabeli se nalaze ekipe i kakav im je rejting igrača, kazao je Obradović.

Podsetimo, crveno-beli su nakon sedam kola prvoplsariani sa maksimalnim učinkom, dok je Partizan na 5. poziciji sa četiri pobede i tri poraza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport)

FOTO: KK Crvena zvezda mts

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter