1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

NEKADA JE BILO „HOĆEŠ PLATU MAJSTORE“, A SADA „DAJ KOŠ MAJSTORE“: Trener Igokee ponovo u elementu, zbog njegovog urnebesnog tajm-auta gore mreže (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.20 u 11:32

Košarkaški Igokee poraženi su u Ljubljani od Cedevite Olimpije posle produžetka rezultatom 103:92.

Upravo tokom tih dodatnih pet minuta košarke potpuno je pobesnoe trener gostiju Dragan Bajić, isprovociran greškama koje je njegova ekipa pravila.

Cedevita Olimpija je produžetak dobila rezultatom 16:5, a Bajić nije štedeo svoje izabranike na jednom tajm-autu, a sve je zabeležila televizijska kamera.

– Prvi napad bacite loptu u aut, to ne mogu da verujem! Dalibore promašiš zicer, to je neodgovornost, bre, je**te! Šta ja više da radim vama, daj koš, bre, majstore! Da ja dajem za tebe koševe, je li – vikao je Bajić.

Inače, Bajić je poznat kao trener koji teško savladava emocije, pa je tako utakmicu protiv Partizhana u 5. kolu morao da napusti nakon samo 90 sekundi jer su ga arbitri isključili zbog prigovora.

Međutim, ovaj poslednji, pretu da zaseni Bajićev tajm-aut iz 2017. godine, kada je prethodni put bio trener tima iz Laktaša.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN I ZVEZDA BIJU PRVU OVOSEZONSKU BITKU: Prenos su obezbedile dve televzije, evo gde možete gledati košarkaški večiti derbi

On je tokom utakmice protiv Mege igrane na Superkupu ABA lige u Bar vikao na Roberta Rikića, nakon što ovaj u dva navrata nije uspeo da pored nižeg igrača od sebe uhvati skok u odbrani.

– Tri faula u napadu! Hoćeš uhvatiti jednu loptu, hoćeš uhvatiti jednu loptu?! Hoćeš platu, hoćeš platu? ‘ej vidi koliko is majstore ‘alo! Dečko je za glavu niži od tebe, uhvati ti dve lopte u napadu, vidiš koliko si bre – rekao je tada Bajić.

Nakon što je igrač pokušao da se odbrani, Bajić je nastavio: „Nemoj da pričaš, kad te udarim ovom tablom biće tebi… je l’ ti jasno? Sram te bilo, komentarišeš.“

Podsetimo, Igokea nakon ovog kola ima skor 4:2 uz utakmicu manje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter