0
Košarka

EMOTIVAN OPROŠTAJ OD KLUBA: Novi saigrač Nikole Jokića odigrao poslednji meč za Real pred odlazak u NBA!

Objavljeno: 23.11.20 u 23:46

Argentinac je za Madrid je nastupao od 2014. godine.

Na oproštajnom meču postigao je 20 poena. U Real Madrid je stigao pre šest godina.Jedan period karijere proveo je na pozajmici u ekipu Mursije.

Osvojio je veliki broj titula! Iz kluba odlazi sa četiri titule Superkupa Španije, tri trofeja ACB lige, dve titule Evrolige i dva pehara Kupa Španije.

Od individualnih priznanja je po dva puta bio MVP Superkupa Španije, deo najboljeg tima ACB lige i deo drugog najboljeg tima ACB lige. Po jednom je bio MVP finala ACB lige i finala kupa.

PROČITAJTE JOŠ: DOBRE VESTI: Navijači se vraćaju na tribine u Engleskoj!

Došlo je vreme, bila je to moja poslednja utakmica u realu i istina je da su mi pomešana osećanja. Biću nostalgičan nekoliko dana. Ovaj klub u kom sam proveo jedinstvene nezaboravne momente koji su mi obeležili karijeru i život. Neka nam se putevi opet sretnu u budućnosti –poručio je Kampaco nakon utakmice protiv Manrese.

Njegova sledeća destinacija je NBA liga i ekipa Denvera. Tamo će biti saigrač reprezentativcu Srbije, Nikoli Jokiću.

-Završena je etapa rasta i konstantnog učenja. Bio sam srećan u ovoj zemlji. Međutim moram da idem da ostvarim san. Čekao sam ovu životnu priliku -zaključio je reprezentativac Argentine.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter