2
AdmiralBet ABA Liga

CRVENO-BELI DIKTIRALI TEMPO, A ONDA ISPUSTILI VELIKU PREDNOST: Partizan promašio šut za pobedu! Zvezda nastavila niz bez poraza! (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.20 u 23:09

Partizan je odigrao odlično u završnici, ali je presudio fenomenalan šut Zvezde za tri poena.

U okviru 8. kola ABA lige, Partizan je dočekao Crvenu zvezdu u hali ‘Ranko Žeravica’ u Beogradu. Utakmica se igrala bez prisustva publike.

Crvena zvezda je slavila rezultatom 85:86.

Domaćin je sada  na učinku od četiri pobede i četiri poraza. Crveno-beli imaju maksimalan učinak do sada i prvoplasirana su ekipa.

Gosti su startovali sa odličnim šuterskim raspoloženjem. Partizan se konsolidovao i uspeo da smanji prednost crveno-belih do kraja prve četvrtine. Ona je završena rezultatom 19:22.

Drugu četvrtinu je obeležio veliki broj faulova na obe strane. 

Nakon prvih 20 minuta rezultat je 40:50. Deluje da je odličan šut za tri poena doneo prednost Zvezdi. Sa druge strane Partizan je najveći broj poena zabeležio iz reketa.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ JEDAN IGRAČ ATLETIKA PROPUŠTA UTAKMICU: Da li je ovo šansa za ekipu Marka Nikolića?

Crvena zvezda je opet odlično startovala. Kori Volden je predvodio ekipu i u nastavku. Zatim je ponovo usledila serija Partizana i domaći su uhvatili rezultatski priključak.

U nastavku drugog dela igre, ekipa Saše Obradovića je nametnula ritam i ponovo ostvarila dvocifrenu prednost. Nakon treće četvrtine crveno-beli su vodili rezultatom 65:74. 

Ostaje utisak da su obe ekipe poene postizale iz serija. Partizan je tako uspeo da odvede meč u neizvesnu završnicu.

Na 1.23 minuta do kraja rezultat je bio 82:84 u korist crveno-belih. Zatim je Rade Zagorac postigao trojku preko ruke O’Brajanta i na 29 sekundi do kraja rezultat je bio 85:86.

Partizan je imao šut za pobedu, ali je na kraju trijumfovala Crvena zvezda!

https://youtu.be/3zxEImfYwzE

U redovima pobedničke ekipe istakao se Džordan Lojd sa 18 postignutih poena. Bek je nastavio niz odličnih utakmica. Amerikanac Kori Volden je dodao 16, a Marko Jagodić-Kuridža je meč završio sa 10 poena.

U ekipi Partizana najefikasniji je bio odlični Rašon Tomas sa 19 postignutih poena. Pratio ga je Kodi Miler-Mekintajer sa 15, Vil Mozli je dodao 13, a Rade Zagorac je meč završio sa 12 postignutih poena. 

Tokom meča povredio se i plejmejker Crvene zvezde Lengston Hol koji je odlično počeo utakmicu. Bek Partizana Markus Pejdž je igrao utakmicu sa povredom nosa.

Obojici igrača želimo brz oporavak!

FOTO: KK  Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Što kaže Obradović posle meča:“Važno da smo pobedili, nije važno kako“. U pravu je čovek. Ko navikne da pobeđuje posle trokoraka… ovakvu pobedu prihvata kao nešto normalno. Svaka čast!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter