0
Evrokup

FOTO: KK Partizan NIS

‘PARNI VALJAK’ OVO MORA DA ISKORISTI: Huventud znatno oslabljen dolazi u Beograd, ne igraju igrači koji su ‘napunili’ koš Partizana u prvoj utakmici!

Objavljeno: 18.11.20 u 16:47

U zaostalom meču 6. kola Evrokupa, crno-beli 19.11. od 20:30 dočekuju Huventud, u meču koji je ranije otkazan zbog problema španskog tima sa Korona virusom.

Utakmica koja je po rasporedu trebala biti odigrana pre dve nedelje, odložena je zbog problema španskog tima sa korona virusom i na programu je u četvrtak, 19. novembra od 20:30.

Španski velikan još uvek nije kompletiran, na korona virus i dalje su pozitivni Ante Tomić kao i Nenad Dimitrijević, a zbog povrede, u glavni grad Srbije neće doputovati ni Pau Ribas.

Ovo je ogroman hendikep za Huventud, s obzirom da su njih trojica u prvom meču protiv Partizana postigli skoro polovinu poena za svoj tim. Od ukupnih 85 poena, ova trojica startera postigla su čak 42 poena.

PROČITAJTE JOŠ: CELA ‘ČIZMA’ JE NA NOGAMA, PRINC SE VRAĆA KUĆI: Senzacionalan povratak – Toti ponovo u Romi?!

‘Parni valjak’ trenutno ima polovičan učinak, tri pobede i tri poraza, dok je Huventud u šest utakmica čak pet puta slavio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter