0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

‘BITNO JE DA NAPREDUJEMO’: Zagorca nakon sinoćnje pobede jedna stvar posebno raduje!

Objavljeno: 18.11.20 u 13:43

Košarkaši Partizana pobedili su Uniks u meču 7. kola Evrokupa rezultatom 89:86.

Velika borba donela veliki trijumf protiv Uniksa! U Hali sportova ‘Ranko Žeravica’, Parni valjak je savladao ruski tim sa 89:86 u osmom kolu Evrokupa.

Najzaslužniji za trijumf crno-belih bio je Markus Pejdž koji je ubacio čak osam trojki iz 10 pokušaja, a meč je završio sa 25 poena.

Košarkaš Partizana Rade Zagorac bio je zadovoljan pobedom i igrom svog tima protiv Uniksa u 8. kolu Evrokupa.

– Veoma teška utakmica, otprilike smo znali šta nas očekuje. Ovo je jako dobra ekipa, koja nas je deklasirala u Rusiji. Ovo je neki put, jasno je da je naš napredak dešava. Možda nije toliko brz kao što neki očekuju, ali je kontinuiran. Ovo je velika pobeda za nas, velika pobeda za nastavak takmičenja u Evrokupu. Što je situacija teža, to je veći test za nas – rekao je Zagorac za TV Partizan posle meča.

PROČITAJTE JOŠ: HOĆE LI MU ISPUNITI ŽELJU?: Obradović otkrio koga bi ponovo voleo da vidi u crno-belom dresu!

Zagorac je sinoć postigao poena i osam skokova, i veoma je zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala u odbrani.

– Što se tiče defanzivnog dela, iako smo primili veliki broj koševa, mislim da odbrana nije bila toliko loša. Ovo su mnogo kvalitetni igrači, videli ste sami kakve su šuteve pogađali celu utakmicu. Zadovoljan kako je ova utakmica izgledala u oba pravca. Postoje neke stvari na kojima radimo, koje ćemo tek da uvodimo u naš sistem. Izvesno je da napredak postoji, trudićemo se da u situaciji koja je teška napravimo dobre stvari – zaključio je Zagorac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter