3
Košarka

NIJE OSTALA NEDOREČENA: Milica Dabović je dobila ‘odgovor’ – oglasila se selektorka i objasnila zbog čega Amerikanka igra u reprezentaciji!

Objavljeno: 17.11.20 u 13:16

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković ‘odgovorila’ je Milici Dabović koja ju je ‘napala’ zbog toga što u našem nacionalnom timu igra jedna Amerikanka.

Poznata košarkašica Milica Dabović podigla je za sobom veliku prašinu kada prokomentarisala potez Marine Maljković da u reprezentaciju pozove Amerikanku Ivon Anderson.

Marina Maljković je objasnila zašto se odlučila na ovaj potez.

– Sarađivala sam s njom u Galatsaraju u Turskoj i potpuno isti osećaj me vodio kao i kada sam dovela Danijel Pejdž u reprezentaciju, koju sam isto pre 2015. godine i onog našeg zlata i pre odluke da je dovedem pratila dugi niz godina. Kada sam videla da na toj poziciji prosto ne postoji Srpkinja koja je bolja ja sam dovela Danijel Pejdž. Sada je identična situacija sa Ivon Anderson.

PROČITAJTE JOŠ: ŽIVEO JE ZA CRVENO-BELE BOJE: Zvezda se na emotivan način oprostila od čuvenog glumca!

– Košarkašica koju sam poznavala, košarkašica koja dolazi iz košarkaške porodice, otac je poznati trener. Neko ko ima neverovatnu volju za radom, neko ko je uporan neko ko je dobar u biti i čiji stil igre i nesebičnost mogu da se uklope u reprezentaciju Srbije. Potpuno sam bila sigurna u svoju odluku čim mi je ona pala na pamet i čim je ona oberučke prihvatila poziv da zaigra za reprezentaciju – otkrila je selektorka.

0
0

3 Komentara

  1. Milice, ne javljaj se vise, molim te!
    Imas da biras rijalitije, verujem da bi te primili bez razmisljanja, pa palamudi onim praznoglavcima koji to prate, batali sport.
    Smucila si se vise narodu.

    0
    0
    Odgovori
  2. U pravu je Milica. Marina je pocela da dovodi devojke sa strane za igru nase drzave. Na kraju ce cela reprezentacija biti od stranih drzavljanki umesto da boje nase zastave i kluba reprezentacije nose nase devojke. Nemoguce da nijedna kosarkasica u nasoj drzavi nije nadarena za te pozicije. Toliko takenata imamo, Marina se hvata za strane. Nemam vise komentara. Uzasno. Bravo za Milicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter