0
Košarka

FOTO: Kamp Bogdan Bogdanović

KAKVA EKSPLOZIJA U NBA: Bogdan Bogdanović ima novi klub, sa ovom zvezdom će sledeće sezone jurišati ka tituli!

Objavljeno: 17.11.20 u 09:42

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović napustio je redove Sakramento Kingsa i izabrao novu sredinu.

Bogdan je novi košarkaš Milvoki Baksa. On je u franšizu iz Viskonsina stiže iz Sakramento Kingsa putem ‘sign and trade’ opcije.

Srpski košarkaš je poslat u Viskonsin u zamenu za Dontea Divinčenca, Ersana Iljasovu i Di-Džeja Vilsona. Sa Bogdanovićem će u Bakse i njegov doskorašnji saigrač Džastin Džejms.

Bogdanoviću je isticao ugovor i postajao je ‘ograničeno slobodan’, što je značilo da bilo koja zainteresovana strana mogla da mu ponudi saradnju, na šta su ‘kraljevi’ mogli da odgovore istovetnim novčanim iznosom, ako budu zainteresovani, ili, prosto, u mogućnosti da toliko plate.

PROČITAJTE JOŠ: PREOKRET ZVEZDE ZA PLASMAN U OSMINU FINALA KUPA SRBIJE: Crveno-beli za 15 minuta postigli ‘poker’ golova i eliminisali Zlatibor! (VIDEO)

Još nije poznato koliko je ugovor potpisao srpski košarkaš, ali pretpostavlja se da je četvorogodišnji, uz nekih 12 do 15 miliona godišnje.

Bogdanović je do sada odigrao 209 utakmica u NBA i prosečno beleži 13,5 poena, 3,2 skoka i 3,5 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter