0
Košarka

TRANSFER BOMBA U NBA: Harden razmišlja o napuštanju Hjustona, a poznato je i gde bi mogao da ode

Objavljeno: 16.11.20 u 12:10

Iako je svojevremeno rekao da bi volio da ostane u Hjustonu, jedan od najboljih igrača NBA lige Džejms Harden razmišlja o alternativama, u slučau da dođe do razlaza sa ‘raketama’.

Dobro obavešteni novinar ESPN-a, Adrijan Vojnarovski otkrio je da Harden intenzivno razmišlja o budućnosti, te da eventualni prelazak u Bruklin Netse polako okupira njegovu pažnju.

Ova informacija u javnost je izašla nakon objave da je Bruklin voljan da u zamenu za Hardena Hjustonu ponudi neke igrače.

– Kod Hardena sve više raste ta nelagoda zbog toga što Roketsi konstantno nisu u situaciji da se takmiče za NBA titulu i zbog toga je razmatrao opciju da traži trejd i da ide negde drugde pre nego što mu ugovor istekne, pišu Vojnarovski, Ramona Šelburn i Zek Lou.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Adrian Wojnarowski (@wojespn)

Trostruki najbolji strelac NBA lige je na sredini ugovora vrednog 171 milion dolara, što znači da ima još dve garantovane sezone ugovora do sezone 2022/2023.

Uz to, Harden je imao 34,3 poena prosečno prošle sezone uz 7,5 asistencija i 6,6 skokova. S obzirom na to da ima već 31 godinu, a ništa osvojeno, jasno je zašto se popularnom Bradi žuri da osvoji NBA prsten.

PROČITAJTE JOŠ: I PROTIVNIČKI IGRAČI GA NAGRADILI APLAUZOM: Slovenac trojkom zasenio Kecmana i postigao koš sezone u ABA ligi (VIDEO)

Ukoliko dođe do realizacije ovog posla, Harden bi u Netsima mogao ponovo da sarađuje sa Kevinom Durentom, sa kojim je igrao u Oklahomi, a jak trio zatvorio bi Kajri Irving.

Inače, Džejms Harden je deo ove franšize od 2012. godine, a tri godine pre toga je bio u Oklahoma Siti Tanderu sa kojim je 2012. stigao do finala NBA lige i izgubio od Majami Hita.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter