0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

SAŠO FILIPOVSKI PRED SERIJU TEŠKIH UTAKMICA: ‘Najvažnija će biti energija’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.20 u 12:55

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je da njegov tim u narednih sedam dana očekuju tri teške utakmice i istakao da će najvažnija biti energija.

– Nemamo puno vremena za odmor i sada je trenutak kada treba biti najpametniji. Najvažnija će biti energija. Imamo tri utakmice u sedam dana, sa mnogo jakim protivnicima. Prvi na redu je Uniks koji ima veliki individualni kvalitet i zato će biti važno da imamo visoku koncentraciju i da se pametno spremamo za svakog protivnika – jednog po jednog  rekao je Filipovski za sajt crno-belih.

Košarkaši Partizana u utorak dočekuju Uniks iz Kazanja, u utakmici osmog kola Evrokupa.

Zbog problema Huventuda i Venecije sa korona virusom, crno-belima su odloženi mečevi šestog i sedmog kola, pa sutrašnji meč dočekuju sa učinkom od dve pobede i tri poraza.

Po planu odigravanja zaostalih utakmica, Partizan će utakmicu šestog kola protiv Huventuda odigrati već u četvrtak, a serija teških mečeva biće kompletirana u ponedeljak kada će crno-beli dočekati Crvenu zvezdu u okviru ABA lige.

– Iako znamo raspored, sva pažnja nam je usmerena ka prvom sledećem rivalu. Ekipu Uniksa čine jako dobri igrači i veliki broj njih ima puno poena u svojim rukama. Mi ih moramo zaustaviti timski, uz maksimalnu energiju tokom svih 40 minuta rekao je plejmejker Partizana Nemanja Gordić.

– Veoma je važno da od početka utakmice, od prve lopte, budemo sto posto koncentrisani i da kroz igru koja nam više odgovara pravimo rezultat – dodao je on.

Utakmica Partizan – Uniks igra se u utorak od 20.30 u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter