0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

VLADIMIR JOVANOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Ova utakmica je škola’

Objavljeno: 15.11.20 u 17:20

Mega je ostvarila još jedan trijumf.

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića savladili su Krku rezultatom 71:70. To je peta pobeda nakon sedam odigranih mečeva. Nakon utakmice oglasio se šef stručnog štaba.

Čestitam mojim momcima na pobedi. Ipak, sem pobede malo čime mogu biti zadovoljan. Neke okolnosti su nas malo poremetile, Filip Petrušev je dobio virus i u toj situaciji tim je morao da se presloži. On nije bilo koji igrač, već jedan od dvojice koji je nosio tim u prethodnih šest kola. Mislili smo da možemo da igramo normalno i sa njegovim odsustvom, ali nismo reagovali na pravi način –rekao je Vladimir Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ: TESNA POBEDA: Mega bez Petruševa teško savladala Krku! (VIDEO)

Presložio sam uloge, podelio minutažu, ali ceo tim je ušao u utakmicu sa manjkom energije i to je najveća zamerka. Imali smo samo četiri skoka u trećoj četvrtini iako smo ekipa koja ima po 40 skokova po meču, završili smo meč sa samo 12 asistencija, a do sada smo imali 22 u proseku i bili odmah iza Zvezde u toj statisttičkoj kategoriji. Manjak energije je uvukao nesigurnost pa smo promašili dosta otvorenih šuteva. Ali, morali smo da prođemo i kroz ovo i mi se u hodu navikavamo. Ova utakmica je škola, da izvučemo pouke da moramo svaki put da pružimo sve od sebe. Mladi igrači imaju naviku da ovakve utakmice završavaju pre nego što počnu – zaključio je šef stručnog štaba Mege.

FOTO: Mega Soccerbet

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter