0
Košarka

UNIKAHA VEOMA UBEDLJIVA: Odličan meč Dina Radončića!

Objavljeno: 15.11.20 u 16:48

Zavšen meč 11. kola ACB lige!

Ekipa za koju nastupa bivši igrač Crvene zvezde Dion Tompson, ubedljivo je savladala Gipozkou. Meč je završen rezultatom 104:69.

Najefikasniji igrač u timu pobednika bio je Brizuela. Španac je postigao 16 poena, a na to dodao dva skoka i četiri uspešna dodavanja. Pratio ga je Alonso koji je meč završio sa 15 poena i tri skoka. Bivši centar Crvene zvezde Tompson, ubacio je četiri poena i na to dodao četiri uhvaćene lopte i jednu asistenciju.

PROČITAJTE JOŠ: CRNA GORA OSLABLJENA PRED ODLUČUJUĆI DUEL: Fudbaler Atletiko Madrida se vraća u Španiju!

U gostujućoj ekipi fenomenalnu partiju odigrao je Dino Radončić. Bivši košarkaš Real Madrida i aktuelni reprezentativac Crne Gore, postigao je 15 poena, a na to dodao i četiri skoka i dve asistencije. 

Unikaha je sada 6. na tabeli sa skorom od šest pobeda i četiri poraza, a Gipuzkoa je u velikom problemu. Nalaze se na samom začelju tabele i nakon devet odigranih mečeva imaju samo jednu pobedu.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter