0
Košarka

LEJKERSI NUDE TROSTRUKOG OSVAJAČA PRSTENA I PRAVO NA 28. PIKA NA DRAFTU: Šampion NBA lige sprema bombu!

Objavljeno: 15.11.20 u 18:46

ESPN prenosi zanimljive vesti!

Klubovi polako ‘sklapaju kockice’ i grade timove za narednu sezonu. Lejkersi žele da odbrane titulu! Kao velika želja aktuelnog šampiona  izdvaja se Denis Šruder.

Kako prenosi jedan od  najpoznatijih novinara ESPN Adiran Vojnarovski, klub iz Los Anđelesa u Šruderu vidi igrača koji bi mnogo doprineo ekipi u ostvarivanju željenih ciljeva.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA BORBA NA STARTU TURNIRA U LONDONU: Poznat pobednik prvog duela! Novak sutra izlazi na teren!

Lejkersi u zamenu za Šrudera nude Denija Grina i 28. pika na draftu. Grin je tri puta osvajao NBA ligu i bio bi veliko pojačanje za Oklahomu u narednoj sezoni.

Nemački reprezentativac nastupa u NBA ligi od 2013. godine. Tada je bio 17. pik na draftu, a izabrala ga je Atlanta. Nakon pet sezona, stigao je u ekipu Oklahome za koju i dalje nastupa.

Šruder je jednom prilikom izjavio da ne bi igrao ni za Lejkerse, a ni za Kliperse. Videćemo da li je reprezentativac Nemačke promenio mišljenje i da li će uskoro postati novi igrač aktuelnog šampiona najkvalitetnije košarkaške lige na planeti.

Prethodne sezone je prosečno beležio 18,9 pona, 3,6 uhvaćenih lopti i četiri asistencije po utakmici. Nema sumnje da bi Šruder bio veliko pojačanje za klub iz Los Anđelesa.

Ovo je jedna od Šrederovih partija, upravo protiv ekipe koju bi uskoro mogao da pojača.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter