0
Evroliga

SRBI DOMINIRAJU EVROLIGOM: Ništa drugo nismo ni očekivali, Lučić MVP kola – Micić najbolji strelac!

Objavljeno: 14.11.20 u 15:54

Košarkaši Bajerna savladali su Valensiju u osmom kolu Evrolige rezultatom 90:79, a najzaslužniji za trijumf bio je izvanredni Vladimir Lučić.

Srpski košarkaš upisao je 22 poena, čime je prešao granicu od 1.000 postignutih poena u Evroligi. Zahvaljujući sjajnoj partiji bivši košarkaš Partizana je ove sezone, u osmom kolu, već drugi put dobio priznanje za igrača nedelje u elitnom takmičenju.

PROČITAJTE JOŠ: EVO ŠTA SE ZAPRAVO DOGODILO: Oglasio se trener srpske ekipe kojoj je zabranjen ulaz na Kosovo i Metohiju – kada su videli dresove, tad je bio kraj!

Prvotimac Bajerna je nagradu dobio ispred Daruna Hilijarda iz CSKA i Korija Voldena iz Crvene zvezde. Njih dvojica imali su PIR 32.

Među najboljom petoricom minule nedelje bili su i košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd (PIR 31) i prvotimac Anadolu Efesa Vasilije Micić (PIR 29).

Srpski plejmejker Vasilije Micić sinoć je bio nezaustavljiv sa 33 poena – što mu je i evroligaški rekord karijere, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter