1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

NAJBOLJI IGRAČ CRVENE ZVEZDE PORUČUJE: ‘Možemo da budemo zastrašujući tim! Uživam da igram za Sašu Obradovića’

Objavljeno: 14.11.20 u 21:41

Lojd konstantno pruža odlične partije.

Amerikanac prosečno beleži 21,6 poena po utakmici. Zvezda u ABA ligi ne zna za poraz, a u Evroligi je na skoru od tri pobede i pet poraza.

-Mislim da smo tek pokazali bljeskove onoga što možemo da budemo. Još je rana faza sezone, ali možemo da igramo sa svima i da pobedimo svakoga. Zaista verujem u to. Kada se sve kockice slože, kada naučimo da igramo jedni s drugima i kad stvorimo hemiju, možemo da budemo zastrašujući tim- kazao  je Lojd u intervjuu za Eurohoops.

-Veoma smo ‘duboki’, svako može da igra i verujem da možemo da konkurišemo za plej-of. Trebalo je da dobijemo mnogo utakmica, ali osećam da nam treba malo vremena. Moramo da budemo strpljivi.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI IGRAČ ZVEZDE POGODIO TROJKU ZA POBEDU: Amerikanac ponovo najbolji!

-Želimo da pobeđujemo za navijače, pogotovo sada. Uvek nam šalju poruke podrške, čak i kada nam ne ide dobro, dobro je imati takve navijače iza sebe. Pomoglo bi nam da su u hali, ali svi igraju bez navijača.

PROČITAJTE JOŠ: ŽIVOTNA DRAMA BIVŠEG ZVEZDINOG KAPITENA: Amputirana mu noga nakon što je osam meseci igrao s tumorom i osvojio trofej!

Minuti su mi konstantiji, imam više loptu u rukama, onda se i dese dobre stvari. Oduvek sam bio siguran da mogu da poentiram, to znam, ali imam još mnogo toga da pokažem. Trener Obradović je tip koji pokazuje ‘čvrstu ljubav’, sve što radi potiče iz njegove strasti i kao košarkaš to moraš da poštuješ. Mislim da će me to pogurati ka još višem nivou.

Da, ume da bude strog sa nama, ali to je sve pozitivno i to nam pomaže, tako izvlači najviše iz nas. Prati ga reputacija da je strog, ali lično mi je to potrebno, tretira svakog na isti način. Bio je i igrač, zna kako je biti na terenu, dobro je igrati za trenera kao što je on – iskreno, uživam- zaključio je bek.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. koji su ovo FOLIRANTI-MANIPULATORI … momce kad je tako adje odigraj za sasuuuu upola plate i premija koje imas-dobijas … ucitelje: covica i terzica i jos nekog …ovaj i ovakvi (puno ih je i i oko zvezde, FMPkkcz i FMP-a) zele izjavama da prevazicu-nadmase i narodu-naciji da se dpodnu a mozda i za reprezentaciju koju utakmicu za sicu odigraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter