0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

DAVIDOVAC ŽALI ZBOG PROPUŠTENE PRILIKE: Malo je falilo Zvezdi da kralju skine krunu – ‘Svaku našu grešku su iskoristili i kaznili nas’

Objavljeno: 14.11.20 u 13:55

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Real Madrida u meču 8. kola Evrolige rezultatom 73:67.

Crveno-beli su odlično počeli duel, imali su i prednost od 13 poena, ali su Madriđani u drugom poluvremenu sjajnom igrom stigli i prestigli prednost Zvezde. Crveno-beli su drastično podbacili u drugom delu meča, jer su postigli samo 25 poena, naspram sjajnih 42 u prvom.

Dejan Davidovac ističe da je i očekivao izuzetno tešku utakmicu.

– Očekivano teška utakmica protiv ozbiljne ekipe. Nisu dobro počeli sezonu, ali se vraćaju. Njihove ambicije su jasne – fajnal for i titula u Evroligi. Mi smo imali šansu, ali smo imali ta dva pada. Prvi na početku drugog poluvremena i drugi na kraju meča. Oni su svaku našu grešku iskoristili i kaznili nas. Trebalo je bolje da reagujemo u odbrani – rekao je Davidovac.

Kraljevski klub je ‘počeo da igra’ tek u trećoj četvrtini.

– Imali smo problema u tom delu. Nekoliko minuta nismo postigli poen, oni su napravili seriju, pojačali agresivnost, vratili se. Trebal oje i mi da budemo agresivniji tu, čvršći u defanzivi i da se ‘odlepimo’.

PROČITAJTE JOŠ: MAKEDONSKI AS PROSLAVIO PLASMAN NA EURO ONAKO KAKO DOLIKUJE: Pandev se ‘uhavito’ za novčanik kada je čuo note legendarnog hita Gorana Bregovića! (VIDEO)

Ekipu sa Malog Kalemegdana u nedelju očekuje utakmica sa Splitom, a zatim dupli program u Evroligi.

– Ne treba previše razmišljati o rasporedu. Svi smo svesni te činjenice. Fokus nam je sad na Split. Biće to bitna utakmica da radimo na samopuzdanju, na našoj igri i da ispravimo greške kako bismo bili još bolji u budućnosti – zaključio je Davidovac.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter