2
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

OBRADOVIĆ NAKON PORAZA OD REALA: ‘Igrali smo naivno, ne smemo da pokazujemo neiskustvo na ovom nivou’

Objavljeno: 13.11.20 u 21:25

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izneo je utiske nakon poraza crveno-belih od Reala u Beogradu 73:67.

Strateg ekipe sa Malog Kalemegdana smatra da je iskustvo presudilo u ovom meču.

– Čestitke Realu. Zaslužili su da pobede. Nakon sjajnog prvog poluvremena, igrali smo naivno. Posebno smo bili loši u odbrani u trećoj deonici. Imali smo prilike, napadački smo mogli drugačije – rekao je Obradović.

Kao ključne momente ističe početak treće deonice kada su gosti uspeli da se vrate u meč i preokrenu.

– Real je uvek favorit i to ne treba zaboraviti. U momentima kda je teško prave dobre procene. Imali su vremena da se spreme i osveže. Mene boli što u nekim fazama kada se utakmica lomi, u različitim fazama, da bismo pobeđivali velike ekipe ne smemo da dopustimo padove. U svlačionici smo rekli da hoćemo da igramo organizovano. Pravili smo neiskusne greške. Nismo pravili faulove. Ne smemo da pokazujemo neiskustvo na ovom nivou. Neke lake pasove nismo realizovali – rekao je trener crveno-belih.

Jedno od pitanja bilo je vezano za to koliko je umor uticao na ovakvu igru Zvezde?

– Šta znači umor? To kao deo igre uvek postoji, boriš se sa time. Mislim da je više neiskustvo. Vidiš evroligaške igrače koji znaju kako da se ponašaju u teškim momentima i nas koji smo gubili lopte. Dobro smo trenirali, svi su u dobroj formi osim Obrajanta. Nedostajalo nam je i discipline – ističe Obradović.

 

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. obradovicu, pa VI ni na ozbiljan kosarkaski klub NE licite … dzaba vam sinovci sva domaca vestacka pomoc i mocl, sav NOVAC SRPSKOG OPLJACKANOG NARODA … do znacajnijeg uspeha: F-4 nikad igrati necete. NIKAD AMA BAS NIKAD NECETE DOSTICI REZULTATE, USPEHE I VISINE U NAS, REGIONU, EVROPSKOJ, SVETSKOJ KOSARCI DATI, DATI TOLIKO KOSARKASKIH DIVOVA .., KAO KOSARKASKA INSTITUCIJA KK PARTIZAN … kk partizan koji osakatiste-rasturiste … isto kao i vkp u varepolu. vreme je da se zapitamo: sta od srpskog sporta uradise ljudi u i oko zvezde sa ubacenim TROJANCIMA u partizan … ??? to pitanje fudbalska reprezentacija sinoc zasluzi … ono sto na prikazuju … vestacka tvorevina FMPkkcz i osakaceni-unisteni kkpartiizan su na pravom putu da se to pitanje i u kosarci postavi … klubski vaterpolo to samo potvrdjuje !!! dolkle sa MANIPULATORIMA-PROFITERIMA u srpskom sportu !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter