0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

‘SPOJ MLADOSTI, ISKUSTVA I VRHUNSKIH ATLETA’ Obradović veruje u dobro izdanje njegovog tima u Francuskoj

Objavljeno: 10.11.20 u 17:48

Košarkaši Crvene zvezde putuju u Lion, gde ih u sredu očekuje meč sa domaćim ASVEL-om.

Odloženi meč koji nije odigran tokom oktobra zbog velikog broja zaraženih igrača rancuskog tima, igraće se u dvorani ‘Astrobal’ u Francuskoj u sredu od 20.45 časova.

Crveno-beli nisu imali previše vremena nakon povratka iz Slovenije, odradiće dva treninga pred ovaj meč, sa ekipom koja je nakon pauze pokazala da je u dobroj formi, jer je pobedila Baskoniju kao gost.

Trener Saša Obradović očekuje vrlo težak i fizički vrlo tvrd meč sa predstavnikom Francuske u elitnom klupskom takmičenju:

– ASVEL je skup izvanrednih atleta, dakle ekipa koja igra timsku košarku, i ekipa koja u svojim redovima ima vrlo iskusne igrača, ali i nekolicinu mladjih i kao takvi su odličan miks. U nekim periodima utakmice uz tu atletsku košarku, dosta forsiraju igru na Mustafu Fola. Mi sa druge strane, uz sve navedeno u predhodnom periodu napredujemo, ne računajući utakmicu u Kopru, fizički status ekipe koji je vrlo važan, posebno u ovakvom rasporedu utakmica je sve bolji iz dana u dan. Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i mnogo bolje u završnici nego neke u prethodnom periodu, rekao je trener crveno-belih.

FOTO: KK Crvena zvezda mts

Ognjen Dobrić u poslednja dva meča ABA lige imao je zapažen učinak, a pred gostovanje u Francukoj kaže:

– Odigrali smo dve utakmice u razmaku od 40 sati, nismo imali previše vremena da se pripremimo za narednu, ali znamo kakav je raspored, i u novembru će zaita biti izazovno, i zbog rejtinga rivala u Evrologi, rasporeda, putovanja i svega što nas okružuje. Očekuje nas fizički izuzetno snažna ekipa, koja dosta polaže na taj aspekt igre, i u tom delu znamo da ćemo morati da odigramo čvrsto i borbeno. Potrudićemo se da izbegnemo padove u igri koje smo dozvolili u Moskvi i Minhenu, i odigramo svih 40 minuta koncentrisano, kako bi došli do pobede. Posao neće biti lak, čeka nas tim koji je pokazao da je nakon pauze zbog Korone, spreman, što su pokazali i protiv Baskonije, rekao je Dobrić.

Zvezda se odmah nakon utakmice u Lionu, vraća za Beograd jer je već u petak očekuje novi težak meč i susret sa madridskim Realom u hali “Aleksandar Nikolić”.

FOTO: KK Crvena zvezda mts

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎 #Ronaldo #R9

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter