0
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZAN NE MOŽE DA SE SASTAVI: Novi poraz crno-belih nakon velike drame!

Objavljeno: 31.10.20 u 22:46

Košarkaši Partizana izgubili su od Igokee u Laktašima nakon produžetaka sa 90:84.

Ovo je prvi meč Partizana nakon rastanka sa dosadašnjim trenerom Vladom Šćepanovićem. Crno-bele je ovom meču predvodio Milivoje Lazić.

Ovo je bila izuzetno loša noć za košarkaše Paritzana, imali su mnogo izgubljenih lopti i grešaka, a na kraju je viđena prava drama i ulazak u produžetak.

PROČITAJTE JOŠ: GEST ZA DIVLJENJE: Potez kapitena o kojem bruji ceo region – fudbaler u Crnoj Gori izbacio loptu iz igre kako bi odao počast preminulom mitropolitu Amfilohiju! (VIDEO)

Crno-beli su imali čak 23 izgubljenu loptu. Bez obzira na tolike greške, Partizan je opet imao priliku da pobedi.

Utakmica je ‘otišla’ u produžetke. U dodatnih pet minuta domaćin je igrao mnogo bolje. Antabija Voler je pogodio dve vezane trojke, nakon toga je Marko Jošilo ukrao loptu, a Nemanja Gordić napravio nesportski faul.

IGOKEA: Klemons 14, Atić 5, Jovanović 3, Jošilo 7, talić, Ilić, Pot 6, Voler 17, Karmajkl 27 , Fundić 11

PARTIZAN: Mika 4, Miler Mekintajer 9, (0 -4 za dva, 1-5 za tri), Zagorac 17, Pejdž 8, Dangubić 7, Gordić 19, Janković S, Angola, Velićković 8, Janković N 2, Tomas 6, Trifunović 4.

FOTO: ABA liga

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter