0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/printscreen

DEJAN RADONJIĆ U PARTIZANU?: Evo šta na to kaže Miško Ražnatović!

Objavljeno: 31.10.20 u 09:05

Prvi čovek košarkaške agencije Beobasket, Miodrag Miško Ražnatović, oglasio se na zvaničnom Tviter nalogu povodom situacije sa Dejanom Radonjićem i Partizanom.

Crno-beli nalaze se u potrazi za novim trenerom, nakon što je Vlado Šćepanović loše krenuo sezonu, te više neće voditi crno-bele, a jedno od imena koje se spominjalo u košarkaškim krugovima bilo je ime Dejana Radonjića.

Bivši trener Crvene zvezde trenutno je bez angažmana nakon što je prošle sezone napustio Bajern iz Minhena.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI PRONAŠLI ZAMENU ZA ŠĆEPANOVIĆA: Na listi kandidata se nalaze i bivši Zvezdini treneri!

Počele su spekulacije o preuzimanju Partizana i na sve to je reagovao Ražnatović.

– Vrlo kratko – ne postoje nikakvi kontakti između trenera Dejana Radonjića i bilo kog od klubova, koji se takmiče u ABA ligi! Apsolutno nikakvi! Svaka druga informacija je potpuno netačna! – napisao je Ražnatović.

Radonjić je sa crveno-belima osvojio devet trofeja, tri ABA lige, tri Superlige i tri Kupa, a klub je napustio na kraju sezone 2016/2017.

Za mesto novog trenera Partizana najčešće se pominju imena nekadašnjih stratega crno-belih Aleksandra Džikića i Vlade Jovanovića, kao i Saše Filipovskog.

 

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter