0
Evroliga

OBRADOVIĆ ŽALI ZBOG PROPUŠTENE ŠANSE: ‘Moramo da učimo iz utakmice u utakmicu i da budemo više konkretni’

Objavljeno: 30.10.20 u 22:47

Košarkaši Crvene zvezde mts poraženi su u utakmici 6.kola Evrolige od ekipe Himkija u Moskvi rezultatom 83:77 (22:19,18:25,17:14,20:25).

U vrlo izjednačenoj utakmici, u kojoj je domaćin igrao u kompletnom sastavu praktično po prvi put ove sezone (bez Stefana Jovića, ali sa pojačanjem MekKalumom), domaćin je bolje odigrao završnicu meča i slavio.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde mts bio je Džordan Lojd sa 16 poena, dok je najefikasniji kod domaćina bio upravo MeKalum sa 23 poena.

Na utakmici u dvorani ‘Mitišći’ debitovao je i Džoni O Brajant koji je imao vrlo solidan učinak sa 14 poena i 5 skokova.

PROČITAJTE JOŠ: HIMKI SAVLADAO ZVEZDU I STIGAO DO PRVE POBEDE U EVROLIGI: Mekalum presudio crveno-belima u poslednjoj četvrtini!

Ekipa Crvene zvezde mts vraća se u Beograd u subotu, a već u ponedeljak sledi meč 5.kola ABA lige sa Krkom iz Novog Mesta u hali ‘Aleksdandar Nikolić’ bez prisustva publike.

Trener crveno-belih Saša Obradović žali za propuštenom šansom.

Ostaje žal za propustenom šansom da iznenadimo velikog protivnika, u nekim momentima su se ponovile greske iz utakmice sa Fenerom gde smo jednostavno dali protivniku pobedu našim lošim odlukama u napadu. Moramo da učimo iz utakmice u utakmicu i da budemo više konkretni. Potpisom i igrom Džonija O’Braajnta smo dobili kvalitet više, ali on, kao i Rochesti i Teri, zaostaju i na fizičkom kao i na taktičkom planu. Stvara se nova hemija i treba vremena kojeg nemamo, ali i to je proces kroz koji moramo da prodjemo da bi prava slika tima bila čista – rekao je trener crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter