0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

CRNO-BELI PRONAŠLI ZAMENU ZA ŠĆEPANOVIĆA: Na listi kandidata se nalaze i bivši Zvezdini treneri!

Objavljeno: 30.10.20 u 20:45

Nakon serije rezultata koji nisu u skladu sa ambicijama kluba, KK Partizan NIS je doneo odluku da ekipu na utakmici protiv Igokee u Laktašima ne vodi trener Vlado Šćepanović.

Usled situacije da su asistenti Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na virus Kovid 19, ekipu će predvoditi trener juniorskog tima, Milivoje Lazić.

Čelnici crno-belih su u potrazi za novim trenerom, a na listi kandidata našli su se i bivši treneri Crvene zvezde, Dejan Radonjić i Milan Tomić, saznaje ‘Mozzart sport’.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ NAJAVIO ‘ČISTKU’ U PARTIZANU: Trener crno-belih o rekonstrukciji tima, Filipu Stevanoviću, motivaciji… (VIDEO)

Ipak, najbliži da sedne na klupu crno-belih je Sašo Filipovski, iskusni stručnjak koji je do sada predvodio Monako, Olimpiju, Turovu, Lokomotivu Rostov, Virtus Romu i Banvit.

Druga imena koja su bila u opticaju potpadaju pod ipak očekivane varijante. U toj grupi su bivši treneri crno-belih Aleksandar Džikić, Vlade Jovanović, pa i Vlade Androić, dugogodišnji pomoćnik najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter