0
Evrokup

FOTO: Twitter

VLASNIK VIRTUSA IZ BOLONJE: ‘Prekinite Evrokup, u opasnosti smo’

Objavljeno: 29.10.20 u 13:35

Vlasnik Virtusa iz Bolonje Luka Baraldi pozvao je na prekid sezone u Evrokupu i da se ona nastavi početkom 2021. godine.

Baraldi je objasnio kako bi trebalo promeniti format takmičenja usled aktuelne situacije oko pandemije korona virusa.

– Virus vrlo brzo cirkuliše, imamo probleme da putujemo i po Italiji, a pogotovo po Evropi. Verujem da bi takmičenje trebalo da se prekine i da bi moglo da se nastavi u januaru ili februaru sa drugačijim formatom. Na proleće ćemo moći da se krećemo lakše po Evropi – naveo je Baraldi, a prenosi ‘Sportando’.

On je podsetio da je previše timova koji imaju zaražene članova i važne igrače u timu.

Oni nemaju jednakost u takmičenju. Ne samo u evropskim takmičenjima, nego i u domaćim okvorima. Mi smo u stalnom kontaktu sa vlastima koje pozivaju sve italijanske državljane da ne izlaze iz zemlje. Sada smo u Belgiji koja je u karantinu. U opasnosti smo – poručio je Baraldi.

Drugi italijanski klubovi nemaju takve ideje, prenosi „Sportando“ i navodi da generalni menadžer Trenta Salvatore Trainoti smatra da prekid takmičenja ne bi bilo dobro rešenje u ovom trenutku.

 

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter