1
Evrokup

KK Partizan

ŠĆEPANOVIĆ NAKON PORAZA: ‘Ako i sledeću utakmicu budem ovde, uvek ću da stanem iza igrača’

Objavljeno: 28.10.20 u 23:15

Trener crno-belih je bio emotivan nakon poraza.

Partizan je na domaćem terenu izgubio od Burža rezultatom 76:89.

Mnoge stvari su mi sada jasnije. Kada posle onakve utakmice protiv Cedevite i dva dana priče da ne smemo da potcenimo Burg, da su ozbiljna ekipa, da mi nismo bolji nego što jesmo… Drago mi je što je njima ova utakmica jasno pokazala da nisu tog kvaliteta da bi mogli da dobiju bilo koga. Možemo da pobeđujemo samo ako ostavimo srce na terenu. Da li su ostavili, sigurno nisu. Potpuno zaslužena pobeda francuskog tima. To je bio čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub, a ne u intervjuima, hvaljenjem navijača, slikama na Instagramu, udaranjem u srce… Teren je merilo koliko se voli klub-  kaže Šćepanović.

Vlado je preuzeo odgovornost na sebe.

-Oslabljeni smo od početka godine, ali nisam čovek koji traži alibi. Mi imamo 12 igrača, svi su prvotimci Partizana i nisu slučajno tu. Ako možda trener ne valja, taktika ne valja… ne može trener da se bori i da više voli klub od igrača. Izgubili smo mnogo lopti, a iskustvo mi govori da je to zbog potcenjivanja, dekoncentracije… Svu krivicu preuzimam na sebe, bez ikakvog problema. Klub me je doveo, klub je tu da odluči da li ću da nastavim posao. Savest mi je čista. Teren je pokazao koliko se voli ovaj klub.

PROČITAJTE JOŠ: RASPOLOŽENI RAŠFORD: Morata u ratu sa VAR tehnologijom!

Ako budem i sledeću utakmicu ovde, uvek ću da stanem iza igrača. Sve kritike na sebe ću da prihvatim. Nisam čovek koji beži, odustaje ili se krije. Teško je, trener je uvek najviše kriv. Želim da vidim takozvani patriotizam prema klubu kako se ispoljava, samo to ništa drugo –  emotivno je završio Šćepanović.

FOTO: KK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Pa p….a li ti materina sto ti radis povodom toga? Zasto ih ti ne motivises neznalico jedna? Gotovo isti tim kao sa trinkijerijem a sastaviti se ne mozete, to je tvoja zasluga je nece da te slusaju i postuju. Kupi prnje i idi treniraj ekipe bez motiva koje nisu ni za sredinu tabele

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter