0
Evrokup

FOTO: Mornar/Media PRO

MIHAILO PAVIĆEVIĆ NA IVICI SUZA: ‘Ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.20 u 16:23

Košarkaši Mornara će u sredu u okviru 5. kola Evrokupa dočekati Budućnost u crnogorskom derbiju.

Treneru Barana Mihailu Pavićeviću nije do košarke, veliki broj njegovih igrača je nakon testiranja smešten u izolaciju pošto su pozitivni na korona virus. 

Ipak, po propozicijama imaju dovoljan broj raspoloživih igrača i prinuđeni su da izađu na teren. 

– Moram da kažem da mi je, pre svega iz porodičnih razloga, a ni kao treneru, u ovom trenutku mi nije lako da govorim o košarci. Nažalost, situacija je da ne kažem alarmantna, ali nije dobra uopšte. Kao trener, ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego brojim koliko igrača imam na treningu i ko će sledeći biti pozitivan – kaže Pavićević

On ulogu favorita prepušta Podgoričanima. 

– Do pre sedam dana i mi smo izgledali odlično i sećate se, bio sam ponosan igrama koje smo pružali, ali viša sila nas je dovela u situaciju u kojoj smo se našli. Ni malo nije lako. Još uvek ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti u sredu. Za sada sigurno bez četvorice glavnih igrača. Nadamo se da će se na tome završiti, da ćemo se vratiti normalnom radu, ali… To ‘ali’ je veoma naglašeno – ističe trener Mornara.

On se pita zbog čega se uopšte danas igra košarka. 

 

 

FOTO: Mornar/Media PRO

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter