0
Košarka

LEGENDARNI CENTAR OTKRIVA KAKO JE MOGAO DA BANKROTIRA: ‘Potrošio sam milion evra za sat vremena, a onda su me pozvali iz banke’

Objavljeno: 27.10.20 u 10:15

Znamo mnogo primera sportista koji su se preko noći obogatili, pa brzo i sve potrošili.

Takav scenario mogao je da se desi i legendarnom košarkašu Šekil O’Nilu. U emisiji ‘Šark Tenk’ proslavljeni centar isšpričao je jednu vrlo zanimljivu priču.

Šekil je u NBA ligu stigao još davne 1992. godine, kada je postao igrač Orlanda. Kako sam kaže, tada je jako malo znao o finansijama i upravljanju novcem koji je zaradio.

Potrošio sam milion dolara od prve plate za samo sat vremena. Čovek iz banke me upozorio da ne trošim toliko jer nisam računao na porez i slične stvari – rekao je O’Nil, čije bogatstvo se danas procenjuje na oko 400 miliona evra.

Prvo što se svako zapita jeste na šta je toliko trošio košarkaš – odgovor je jasan:

PROČITAJTE JOŠ: IMA LI ZVEZDA ČEMU DA SE NADA?: Jedan od Zvezdinih rivala u Ligi Evrope se raspada, vezali su treći uzastopni poraz!

– Posle potpisa kupio sam nekoliko luksuznih automobila, nakita, svašta sam kupovao. Trošio sam toliko puno da su me iz banke nazvali i rekli mi da će me to uništiti ako nastavim da trošim toliko – izjavio je legendarni centar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter