0
AdmiralBet ABA Liga

YT screen

ŠĆEPANOVIĆ POSLE POBEDE: Savladali smo protivnika koji je mozda bolji od nas! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.20 u 23:14

Nova pobeda Partizana!

Crno-beli večeras su savladali Cedevita Olimpiju u okviru 4. kola ABA lige rezultatom 86:77. Više o tom susretu pročitajte OVDE.

Trener Partizana, Vlado Šćepanović oglasio se posle trijumfa na konferenciji za medije.

– Pre svega bih čestitao igračima na pokazanom karakteru u jednom teškom vremenu kada ne ide sve kako treba. Pokazali su opet karakter i pokazali su da kada svi daju ono što treba da bi se napravio tim, tim na kraju i pobedi.

Hiljadu puta sam rekao da ovaj tim Partizana može da pobeđuje jedino kao tim. I to su pokazali večeras velikim srcem i kvalitetom na kraju krajeva, jer kada imate toliki broj skokova, i skokova u napadu, automatski to znači da igrate kao ekipa.

Jednostavno, bez dva mnogo bitna igrača u rotaciji svi su odgovorili na pravi način, bez sujete i bez ega. Dali su sve ono što su mogli da daju večeras za tim i pobedili jednog protivnika koji je možda u ovom momentu bolji od nas i kvalitetniji u ovom periodu, ali ne pobeđuje uvek bolji.

Partizan, kao što sam rekao i pre utakmice, ima obavezu uvek da ide na pobedu i uvek će ići na pobedu, kakva god situacija bila – rekao je Šćepanović.

PROČITAJTE JOŠKAO DA ZATVOR NIJE BIO DOVOLJAN: Još jedna muka zadesila Ronaldinja! (VIDEO)

Prokomentarisao je i Nemanju Dangubića koji je večeras postigao neke jako važne poene.

Mnogo pošten momak, dobro radi, poštuje saigrače, deo je tima i njega igra nagradi. Ako si pošten, uvek će ti se vratiti. Kad daješ sve od sebe, kad nemaš sujetu, vrati ti igra – naveo je Šćepanović.

Izjavu ovog igrača možete pogledati na videu ispod.

FOTO: YouTube screenshot

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter