0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

TRENER FMP-A PRED UTAKMICU: ‘Budućnost je favotit, ali borićemo se’

Objavljeno: 24.10.20 u 14:53

Na programu su nove utakmice najboljeg košarkaškog takmičenja u regionu.

U okviru četvrtog kola ABA lige Budućnost će u Podgorici dočekati FMP iz Železnika. Trener kluba iz Srbije se nada dobrom rezultatu. Vladimir Jovanović je istakao da će se njegova ekipa boriti do samog kraja.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKI KOŠARKAŠ JE MVP NEDELJE U EVROLIGI: Sedam pogođenih šuteva za tri poena i utakmica bez izgubljene lopte

Očekuje nas veoma teško gostovanje. Ekipa Budućnosti igra odlično od početka sezone. To je tim sastavljen od kvalitetnih domaćih i stranih igrača koji su odlično vođeni sa klupe. Svoju snagu su demonstrirali i u Evrokupu. Sigurno je da su na svom terenu favoriti protiv mnogih timova, pa tako i protiv nas. Sa druge strane, mi želimo da igramo dobru košarku, da pokušamo da pariramo protivniku i da ukoliko se ukaže bilo kakva šansa pokušamo da utakmicu učinimo neizvesnom i zanimljivom – rekao je Jovanović.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter