0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

OBRADOVIĆ UPOZORIO: ‘Nikada nije lako posle velike pobede’

Objavljeno: 24.10.20 u 15:42

Zvezda ubedljiva u do sada tri odigrane utakmice ABA lige.

U okviru četvrtog kola ABA lige crveno-beli gostuju Megi. Nakon izjave trenera domaće ekipe, oglasio se i šef stručnog štaba ekipe sa Malog Kalemegdana, Saša Obradović.

Duel je na programu u nedelju od 12:00h u hali ‘Ranko Žeravica’ u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: MEGA OSLABLJENA ZBOG VIRUSA PRED DUEL SA EKIPOM SAŠE OBRADOVIĆA: ‘Crvena zvezda je tim sastavljen da ispuni jako visoke ciljeve, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi’

Neugodna utakmica i protivnik sa puno talenata u timu, koji su sigurno budućnost naše i svetske košarke. Ima ih dosta koji imaju kvalitet, ali u prvom planu su Petrušev i Simonović koji su glavne poluge ambicioznog tima koji uvek igra prepoznatjivo, agresivno, sa puno trčanja. Međutim, na prvom mestu gledamo samo sebe. Ovu utakmicu moramo da shvatimo, i da joj pristupimo vrlo ozbiljno. Nikada nije lako posle velike pobede, igrači znaju da se opuste, i potrošnja je bila velika protiv CSKA, ali želimo da odigramo dobru utakmicu i održimo kontinuitet dobrih rezultata i igara koji imamo u poslednje vreme – rekao je Obradović za sajt kluba.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter