in , ,

NOVO SAOPŠTENJE KK CRVENA ZVEZDA: ‘Već mesecima se borimo za dobrobit cele lige’ (FOTO)

Predsednik Budućnosti zakazao je novu sednicu Skupštine regionalnog takmičenja.

Povodom novog okupljanja oglasio se klub sa Malog Kalemegdana.

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

-KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je dana 20.10.2020. godine dobio poziv na sastanak, (u dopisu navedeno kao Skupština) svih klubova ABA lige jtd, koji bi trebalo da bude održan 03.11.2020. godine u Zagrebu, uz prisustvo predstavnika svih klubova.

U cilju pravilnog i pravovremenog informisanja javnosti, KK Crvena zvezda mts dostavlja na uvid javnosti dopis i poziv na “sastanak” u Zagrebu, i zvaničan odgovor KK Crvena zvezda mts sa predloženim dnevnim redom, jedinim mogućim, ukoliko svi mi kao klubovi, vlasnici ove lige želimo da nastavimo da funkcionišemo u skladu sa zakonom i pravom.

KK Crvena zvezda mts podseća da se za sve navedeno u pozivu Dragana Bokana, bori već mesecima, za dobrobit cele lige, klubova i košarke koja od postojanja i normalnog i zakonskog funkcionisanja ABA lige jtd, može da ima samo korist.

Naš klub će i narednom periodu nastaviti da informiše javnost o dešavanjima u ABA ligi i preventivno delovati na sve pokušaje opstrukcije, dezinformacija i delovanja pojedinaca u korist samo uskih ličnih interesa.

FOTO: KK Crvena zvezda

Diskusija

Odgovorite
  1. ma kakvo spasavanje ABA lige … vestacka tvorevina FMPkkcz sa njenim suvlasnilom-mozda i vlasnikom u celosti, najveci kao najveci: MANIPULATOR, PREVARANT … se bori za … ?! ta borba je vec godinama vidjena u srpskoj kosarci koju je (uz zna se ciju pomoc…) zarobio. zarobio je van terena i na terenu, uz sve MANIPULACIJE, PREVARE I PLJACKE VAN TERENA I TERENU …; regionalnom ABA ligom vlada na slican nacin UCENAMA uz pomoc najmanje do sada sa (6) sest klubova … po evropskoj kosarci proba uz pomoc politike … ako politika ne ide onda ide POTKUPLJIVANJE … taj navodno uspesni politicar, privrednik, sportski radnik, patriota, cuvar pravoslavlja i jos puno toga … pokusava sve … saopstenjem na saopstenje da: IZMANIPULISE , PREVI, AKOM MOZE POTKUPI … samo za rad sopstvenog spasa i mozda FMP-a, sve ostalo je farsa za naivne i … onima koji korist-PROFIT od imena zvezde imaju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NADAL GOVORIO O TOME KADA ĆE SE PENZIONISATI : ‘Svestan sam da sam primer drugima! Trudim se da budem prirodan’

MILJENIK NAVIJAČA ZVEZDE PORUČIO: ‘Delije, ovo bez vas nije fudbal’