0
AdmiralBet ABA Liga

BEZ OBZIRA NA POBEDU, OBRADOVIĆ JE BESAN: Pogledajte na kog igrača se naljutio Zvezdin trener – ‘On je naš projekat, ali me baš nervira’

Objavljeno: 23.10.20 u 11:22

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su CSKA u petom kolu Evrolige rezultatom 86:84 (18:20, 17:23, 11:8, 27:22, 13:11) čime su stigli do trijumfa nad ‘armejcima’ posle pet poraza od poslednjeg šampiona Evrolige.

Bez obzira na veliku pobedu crveno-belih, Saša Obradović imao je razloga da bude ljut.

Iskusnog trenera iznervirao je Dejan Davidovac koji nije ispoštovao akciju krajem treće četvrtine, koju je na tajm autu nacrtao Obradović.

PROČITAJTE JOŠ: SUDIJSKI EKSPERT PROKOMENTARISAO SPORNU SITUACIJU: Dileme nema – pogledajte šta Zdravko Jokić misli o ‘spornom’ golu Hofenhajma!

Planirano je da Davidovac preuzme odgovrnost na sebe, a loptu je dodao Lengstonu Holu koji je promašio.

– Ja sam pozvao tu akciju za njega. Nervira me kad ne uzme to što sam za njega zamislio. On je naš projekat, naš plan i nervira me kad beži od lopte. Nije od plašljiv čovek, presudio je danas, a fali mu malo bezobrazluka. Mislim da je morao da uzme loptu i da završi umesto Hola – rekao je Obradović.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter