0
Košarka

FOTO: Mega Bemax/Ivica Veselinov

‘ZVEZDA MI JE NUDILA VIŠE NOVCA NEGO PARTIZAN, ALI…’ Dejan Milojević otkrio zašto je izabrao crno-bele! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.20 u 10:10

Doskorašnji trener Mege Dejan Milojević otkrio je zašto je 2004. godine prešao iz Budućnosti u Partizan, iako je na stolu imao veću ponudu Crvene zvezde.

Milojević trenutno nema klub, pominjalo se da bi trebalo da ide u SAD na usavršavanje, a u međuvremenu je bio gost u emisiji ‘Balkan Info’.

– Ionako mi je smešno kada pričaju ‘uvek ste imali više love nego Zvezda’, evo ja vam kažem da kada sam došao u Partizan imao sam 30 odsto veću ponudu od Zvezde.

Bilo je i onih klubova koji su nudili više čak i od Zvezde.

– U tom trenutku me zove Dinamo Moskva, jedan od najboljih klubova u Evropi i nudi mi bukvalno duplo više para. Miško mi je rekao ‘ti nisi normalan’, ali rekao sam im ‘ne, hoću ovamo’. Takav sam, šta da radim. Ne da se nisam pokajao, već sam uživao – jasan je bio Milojević.

Inače, Milojević je karijeru počeo u Beouvuku, zatim je dve godine igrao za FMP, četiri za Budućnost, dve za Partizan i Pamesu, te jednu u dresu Galatasaraja. Trener Mege je bio od 2012. godine.

 

FOTO: Mega Bemax/Ivica Veselinov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter