0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

VLADO ŠĆEPANOVIĆ O SLUČAJU ‘TOMAS’: Niko nije iznad kluba

Objavljeno: 20.10.20 u 09:40

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović objasnio je šta se dešavalo sa Amerikancem Rašonom Tomasom.

Pošto je propustio drugo poluvreme protiv Budućnosti i meč u Kazanju, Rašon Tomas se vratio u tim Partizana. To znači da su problemi, valjda, rešeni…

– Ne volim da polemišem o igračima u medijima. Stojim iza svakog igrača – dosta odlučno je rekao Šćepanović za Žurnal.

Uostalom, kako je rekao, to je nešto sa čim se i on susretao kao igrač.

– Dolazi do razmimoilaženja. A ja sam neko ko je mnogo ‘tvrd’ što se tiče discipline. Klub je nešto iznad čega niko ne sme da bude. Te stvari ne treba da brinu, dešavaju se, posebno na početku, dok se ne postave stvari na svoje mesto. Sve je okej – kazao je strateg crno-belih.

Pošto je i sam priznao da je ‘tvrd’ što se tiče discipline. Da li je možda nekad i previše nepopustljiv?

– Moguće! Ja sam trener možda pet meseci. To su stvari koje dolaze sa iskustvom. I mogu da prihvatim kritiku sa te strane, ne bežim od toga. Niko nije rođen da odmah postane nešto. Ovo je zanat. Možda jesam ‘tvrd’, ali samo iz razloga što želim da se poštuju neke stvari u ovako velikom klubu. Možda ponekad i prenaglim. Ali to nisu stvari koje su zabrinjavajuće i koje na početku treba da prave problem – zaključio je Šćepanović.

 

 

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter