1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

VEOMA ZANIMLJIVA IZJAVA VLADIMIRA JOVANOVIĆA: Trener FMP-a poručuje – ‘Primili smo osam trojki od loših šutera Partizana’

Objavljeno: 18.10.20 u 13:46

Košarkaši Partizana upisali su prvu pobedu u novoj sezoni u ABA ligi nakon što su pobedili FMP u Železniku sa 103:91.

Trener FMP-a Vladimir Jovanović za neuspeh svog tima, odgovornost je preuzeo na sebe.

– Hteli smo da odigramo borbeno i fajterski posle poraza od Splita. Većim delom smo u tome i uspevali, ali na kraju je presudilo osam trojki momaka za koje smo smatrali da su lošiji šuteri u sastavu Partizana. To je moja odgovornost, ali sa tim mora da se živi – rekao je trener FMP–a.

Jovanović je nakon meča govorio i o pozitivnim stvarima koje je napravio njegov tim.

PROČITAJTE JOŠ: MEKSIKANCI SU U ŠOKU: Jedan od najpopularnijih rvača preminuo u ringu – stalo mu srce u toku borbe! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

– Pokazali smo karakter i želju. Uspeli smo deficit od 18 poena da svedemo na sedam, a zaista ne bih želeo da komentarišem dešavanja u završnici meča. Mladi igrači su pokazali kvalitet, pre svega Pecarski. Imali smo problema, nismo mogli da računamo na Đorđevića, ali sve u svemu mislim da možemo da podignemo glavu i nastavimo takmičenje sa dosta optimizma.

FOTO: FMP

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter