0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

PARTIZAN STIGAO DO PRVE POBEDE U ABA LIGI: Crno-beli nadigrali FMP!

Objavljeno: 17.10.20 u 23:02

Napokon došli do trijumfa!

U okviru trećeg kola ABA lige večeras su FMP i Partizan odigrali meč u Železniku. Crno-beli su upisali prvi trijumf ove sezone u Jadranskoj ligi rezultatom 90:103.

Partizan je do sada imao loš početak sezone, zabeleživši dva poraza u nizu, dok je FMP ostvario jednu pobedu protiv Primorske, a u prethodnom kolu je poražen od Splita.

PROČITAJTE JOŠLOŠA PARTIJA REAL MADRIDA: Pretrpeli poraz i Ramos se povredio! (VIDEO)

Prvo poluvreme bilo je dosta neizvesnije od druge polovine meča, smenjivala se prednost oba tima, te je Partizan otišao na pauzu sa samo +4.

Kasnije su se stvari okrenule u korist crno-belih i počeli su sa mnogo boljom igrom. Zahvaljujući Miler-Mekintajeru su došli i do prve dvocifrene prednosti. 

Delovalo je kao da se FMP predao međutim uz pogotke Čovića i Nenadića, nakratko su smanjili rezultatski zaostatak.

Filip Čović je dva minuta pred kraj isključen iz igre zbog prigovaranja i dve tehničke greške, te je usledilo šest slobodnih bacanja za košarkaše Partizana, posle kojih su povratili prednost od više od 10 poena.

 

Igrači sa najviše poena u FMPNenadić sa 26 poena, Ulubaj sa 17 i  Čović sa 16 poena i 9 asistencija.

Najefikasniji igrači u timu crno-belihMiler-Mekintajer sa 23 poena i 4 asistencije, Zagorac sa 15 poena i  Pejdž sa 14 poena.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter