0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

MILENKO TEPIĆ: Cibona će želeti da pokaže kvalitet, moramo da budemo na svom maksimumu u Zagrebu

Objavljeno: 17.10.20 u 11:57

U nedelju od 17 časova košarkaši Mega Soccerbet će gostovati u Zagrebu ekipi Cibone u okviru 3. kola ABA lige.

Utakmicu u Košarkaškom centru ‘Dražen Petrović’ izabranici trenera Vladimira Jovanovića dočekuju u odličnom raspoloženju posle dve pobede u prva dva kola regionalnog takmičenja, protiv Igokee u Laktašima i prošle nedelje protiv Zadra u Beogradu.

Trener Mege Vladimir Jovanović pred duel protiv Cibone istakao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana na svoju igru:

Siguran sam da će Cibona posle prva dva kola pokazati reakciju. Moramo biti koncentrisani na nas, da fizički i košarkaški ispunjavamo zadatke koje smo postavili pred ovu utakmici. Cilj nam je da naše oscilacije u igri budu što manje – izjavio je trener Mege.

Mega Soccebet i Cibona su se do sada sastali 14 puta u ABA ligi uz skor 8-6 za Megu. U poslednjem susretu ove dve ekipe koji je odigran u 19. kolu prošle sezone, Mega je slavila na gostovanju sa 76:87. U prva dva kola ove sezone Mega je ostvarila obe pobede, dok je Cibona zabeležila dva poraza, protiv Crvene zvezde i Mornara.

Kapiten Mege Milenko Tepić je istakao da njegova ekipa može da odigra protiv svakog ako je na svom maksimumu i obrnuto, ukoliko to nije slučaj da protiv svakom može imati velikih problema:

Za nas je svako gostovanje u ABA ligi veoma teško, to nas očekuje i protiv Cibone koja je mnogo bolji tim nego što to pokazuju njeni rezultati u prva dva kola. Igrali su protiv Crvene zvezde i Mornara koji spadaju među najbolje ekipe u ABA ligi i tu se nisu najbolje snašli. Moramo da budemo svesni da protiv svakoga možemo da igramo ako smo na svom maksimumu, individualno i timski i obrnuto, ako to nismo da ćemo protiv svakoga imati velikih problema, posebno u ovoj situaciji gde će Cibona želeti da pokaže svoj kvalitet. Na nama je da se pripremimo što je moguće bolje i da na jednom veoma teškom gostovanju pronađemo način da ostvarimo pobedu – izjavio je Tepić.

 

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter