0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga /Mornar /Media Pro

MOTIVISAN JE KAO NIKADA DO SAD: Bivši centar Partizana poručuje – ‘Oldučili smo da napadnemo Zvezdu, neka pokušaju da nas zaustave’

Objavljeno: 16.10.20 u 17:45

U okviru trećeg kola ABA lige sastaće se košarkaši Mornara i Crvene zvezde.

Utakmica je na programu u nedelju od 18 časova, a Uroš Luković smatra da je njehova ekipa u odličnom ritmu.

– Atmosfera u timu je fenomenalna. Posle prve utakmice i poraza od Ulma, u meču u kome smo imali prednost od 14 poena na poluvremenu, ušli smo u zaista ubitačan ritam od četiri utakmice u periodu od deset dana. Međutim, pokazali smo da smo satkani od jakog materijala. Ostvarili smo pobede protiv Unikahe, Zadra, Cibone i Breše, a pri tome, u sva četiri pomenuta meča prikazali igru na izuzetno visokom nivou, kako u odbrani tako i u napadu – naglasio je Uroš Luković za ‘Sport Klub’ i nastavio:

PROČITAJTE JOŠ: ŠĆEPANOVIĆ PRED GOSTOVANJE U ŽELEZNIKU: Trener crno-belih je optimističan – ‘FMP se sedam dana pripremao za nas, moramo biti na oprezu’

– Sve u ekipi nas raduje činjenica da imamo mnogo prostora za napredak, a samim tim i vrhunske ambicije sa početka sezone u svim takmičenjima imaju realnu osnovu. Sada nas očekuje derbi protiv Crvene zvezde u Beogradu. Svi u timu smo odlučni u nameri, da napadnemo Zvezdu, da stignemo do pobede. Na rivalu je da pokuša da nas zaustavi u našoj nameri, a to neće biti ni malo lako, budite sigurni u to. U svakom slučaju daćemo sve od sebe u derbiju koji sledi.

I jedna i druga ekipa su u novu sezonu ušli sjajno, obe ekipe imaju skor 2-0.

FOTO: ABA liga /Mornar / Media Pro

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter