U trećem kolu ABA lige, ‘koplja će ukrstiti’ FMP i Partizan.

Trener tima iz Železnika Vladimir Jovanović istakao je da je Partizan favorit u predstojećem meču, ali takođe smatra da njegova ekipa može da odigra ravnopravan meč.


– Posle porazu u Splitu, u goste nam dolazi jedna od najjačih ekipa u ligi. Partizan je zadržao gotovo ceo tim od prošle sezone, pojačao ga sa nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača, a sigurno da pored lošijeg starta ima najveće sportske ambicije – rekao je Jovanović.

FMP je u novu sezonu ušao sa pobedom i porazom, dok je Partizan zabeležio dva poraza.

– Konačno ćemo biti kompletni i u situaciji da predstavimo neke mlade igrače. Tu pre svega mislim na Popovića i Pecarskog, ali i druge koji treba da potvrde talenat. Naravno da pored toga imamo veliki sportski motiv da igramo dobru košarku, sa puno trčanja i energije. Ako budemo na visini zadatka, mislim da i protiv favorita, možemo da igramo ravnopravan meč i dođemo do dobrog rezultata – rekao je Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ U NEDOUMICI ZA SASTAV: Trener crno-belih pred večiti derbi – ‘Zvezda nikada ne može da bude dominantna’

‘Panteri’ bi mogli da budu kobni po trenera crno-belih Vlada Šćepanovića kome se ozbiljno ‘drma’ klupa posle slabog starta sezone.

FOTO: KK Partizan