0
Košarka

PROMENA U ROKETSIMA: Odlaze Harden i Vestbruk?!

Objavljeno: 15.10.20 u 21:15

Postoji šansa da najveće zvezde napuste Hjuston.

Generalni menadžer Hjuston Roketsa, Deril Mori, pridružio se upravi kluba još 2006. godine.

Prošle godine je potpisao novi ugovor na pet godina, ali ipak je odlučio da sada napusti klub. Kako se navodi, to je bila njegova želja, jer je razočaran zbog ispadanja Hjustona u polufinalu zapadne konferencije.

Njegov naslednik će verovatno biti dosadašnji potpredsednik, Rafael Stoun.

S obzirom da su pod njegovom upravom došla mnoga velika imena, postavlja se pitanje da li će se sada struktura kluba značajno promeniti.

PROČITAJTE JOŠNOVO IZNENAĐENJE U EVROLIGI: Žalgiris ‘razbio’ ekipu koja je dominirala prethodne sezone

Rasel Vestbruk će najverovatnije napustiti Roketse, ali problem je u tome što rukovodstvo kluba i dalje nema adekvatnu zamenu za njega.

Džejms Harden je u Hjustonu već dugi niz godina, te bi njegov odlazak predstavljao pravo iznenađenje i pored toga što je Mori napustio klub. 

Ostaje da vidimo da li će se Roketsi usuditi da rizikuju sa podmlatkom ekipe, da li će dovesti nove, već afirmisane igrače ili zadržati stari tim kog je ove godine na putu ka tituli zaustavio aktuelni šampion, Los Anđeles Lejkersi.

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter