0
AdmiralBet ABA Liga

PAVIĆEVIĆ PONOSAN NA TIM: ‘Naš stil je napadački, a Zvezda igra izuzetno čvrsto’

Objavljeno: 15.10.20 u 17:27

Trener Mornara zadovoljan nakon nove pobede.

Mornar iz Bara nastavlja sa odličnim partijama. Nakon Unikahe savladali su i Brešu u okviru grupne faze Evrokupa.

Učinili su me izuzetno srećnim, zaslužuju sve pohvale. Prva četvrtina je jedna od najboljih u našoj hali. Imali smo kontrolu utakmice gotovo čitavih 40 minuta, uz malo pada u 3. četvrtini, ali pobeda ni u jednom trenutku nije bila upitna. Sam podatak da su se svi upisali u listu strelaca pokazatelj je da smo na putu da postanemo pravi tim. Drago mi je da opravdavamo poziv ljudi koji vode Evrokup – istakao je iskusni stručnjak.

Ekipa igra u intezivnom ritmu.

-Najviše sam se plašio što nam je ovo bila četvrta utakmica u osam dana, ali je energija bila na visokom nivou. Hvala stručnom štabu, a posebno kondicionom treneru Draganu Gačeviću, koji je naše najveće pojačanje ove sezone – rekao je Pavićević, a prenose Vijesti.

Sledeći rival im je Crvena zvezda koja je takođe dobro otvorila sezonu.

Zvezda je sa ekipom koju napravila pokazala da će biti jedan od mnogo ozbiljnih evroligaša. Biće to sudar dva različita stila košarke. Naš je napadački, a Zvezda igra izuzetno čvrsto i ne dozvoljava da se igra u napadu protivnika razvije.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI: Sedam puta potpisao za isti klub i svih sedam puta otpušten!

Biće to interesantna utakmica, svi je željno iščekujemo. Idemo da se izmjerimo, da vidimo gdje smo protiv jednog evroligaša – zaključio je Mihailo Pavićević.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter