2
Evrokup

UNIKS UBEDLJIVO SLAVIO: Crno-beli odigrali očajno u drugom poluvremenu

Objavljeno: 14.10.20 u 20:30

Rusi ostvarili pobedu!

U okviru trećeg kola grupne faze Evrokupa ekipa Uniksa ubedljivo je savladala gostujući tim Partizana. Domaći su pobedili rezultatom 93:70.

PROČITAJTE JOŠ: MARIN GA PREPORUČIO: U Humsku stigla ponuda iz Saudijske Arabije – Partizan ostaje bez još jednog napadača!

U redovima domaće ekipe čak pet igrača je postiglo dvocifren broj poena. Ajzea Kenan je ubacio 23 poena, Morgan je dodao 22, Braun 16 uz devet skokova, Džon Holand takođe 16, a Smit je ubacio 13 poena.

U ekipi Partizana najefikasniji igrač bio je Nikola Janković sa 12 postignutih poena. Ognjen Jaramaz ga je pratio sa 11, dok je Stefan Janković dodao 10.

Crno-beli su nakon tri odigrana meča zabeležili dva poraza i jednu pobedu. Uniks sada ima dve pobede i jedan izgubljen duel.

FOTO: KK Partizan

0
0

2 Komentara

    • Očigledno da stvari ne funkcionišu na relaciji igrači-trener. Ne može se stvarati lažni autoritet tako što ćeš oterati igrača u svlačionicu ili se svađati sa njima. Autoritet se stiče znanjem i uspesima, a sve to Šćepa očigledno nema još uvek. Ono što nam je uvek bila prednost u odnosu na druge (a to je vrhunski trener), sada nam je veliki nedostatak. Eksperimenti sa Perom i Čankom kao da nisu bili dovoljni, sada se isto radi i sa Šćepanovićem. Svaka njima čast nekada kao igračima i ljudima, ali trener je nešto drugo. Dajte dovedite Miloja, ili Džikića, a Šćepa još da uči.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter