0
AdmiralBet ABA Liga

NAVIJAČI NE VERUJU SVOJIM OČIMA: NBA as ‘potpisao’ za Megu! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.20 u 10:17

Nakon ludog plej-ofa u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, srpski reprezentativac Nikola Jokić se vratio u Srbiju.

Odmah po dolasku u glavni grad Srbije, košarkaš Denver Nagetsa posetio je svog menadžera Miška Ražnatovića, koji je u kasne sate, objavio i više nego zanimljivu fotografiju.

PROČITAJTE JOŠ: EFES KONAČNO DOŠAO DO POBEDE U EVROLIGI: Micić dabl-dablom predvodio tursku ekipu (VIDEO)

Nikola Jokić se vratio u Megu, makar prema rečima njegovog agenta koji se našalio preko društvenih mreža.

– Baš sam tražio rezervnog centra za Filipa Petruševa kad se pojavio ovaj momak i rekao da bi želeo da igra basket, kao da voli Megu, pa sam ga odmah potpisao. Ko zna, možda i bude nešto od njega u košarci – napisao je Miško Ražnatović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m looking for a back up center for @filip3petrusev and this guy walked in and said he’s a fan of Mega and that he knows how to play – so I’m signing him up. You never know…he may break some basketball records in the future. 😉😂😂😂💪🏻🏀🏀🏀 #BeoBasket #sportsmanagement #myclient #NikolaJokic #jokara #basketball #basketballplayers @kkmegabemax Bas sam trazio rezervnog centra za @filip3petrusev kad se pojavio ovaj momak i rekao da bi zeleo da igra basket, kao i da voli Megu, pa sam ga odmah potpisao. 😉😂 Ko zna, mozda i bude nesto od njega u kosarci. 😂💪🏻🏀🏀😉 #kosarka #najboljisportnasvetu #malivelikiklub

A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) on

Podsetimo, Nikola Jokić je u Megi proveo tri sezone, od 2012. do 2015, odakle je prešao u Denver Nagetse.

FOTO: Instegram/Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter